Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnklockor online!

Barnklocka för en vuxen känsla! En klocka är någonting som många tänker är en accessoar för vuxna, men nog kommer du ihåg — om du tänker tillbaka — din egna första klocka. Du var antagligen inte mycket till vuxen, utan hade en barnklocka. Skillnaden är att du kanske kände dig vuxen med klockan. Och om du vill ge ditt barn den där vuxna och stolta känslan är en fin barnklocka helt klart vad du ska köpa. Just hos oss på Fyndiq kan du köpa klockorna billigt och i vårt stora utbud hittar du allt från Hannah Montana klockor i 3D till coola Batman klockor i silikon. Köp den klocka du tror passar ditt barn bäst. Du kommer inte att ångra dig!

*Tips för ett lyckat köp! Hello Kitty barnklocka i silikon är en stor favorit, plocka hem den om du vill göra ditt barn glad! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj klocka till barn utifrån deras intresse För ett barn spelar det ingen roll om det är ett armbandsur från Gant hen har på sin arm, viktigare är det snarare att det passar deras stil. Vad gillar ditt barn? Utgå från hens intressen och välj din klocka efter det. Med vårt stora utbud kommer du absolut att hitta någonting som passar. Är du osäker kan du ju alltid ta hjälp av ditt barn och välja klocka tillsammans ditt barn!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.