Fynda billiga babyvakter online

150 Fynd

Fynda billig babyvakt online hos oss på Fyndiq

Alla har vi inte lyxen att ha en inneboende nanny hos oss, men har du en babyvakt eller babymonitor så är du bra nära. Babyvakter kommer nämligen i mängder av varianter och vi på Fyndiq har samlat ihop ett brett utbud av billiga babyvakter att shoppa loss bland. Här finns en babymonitor med filmkamera och babyvakt med tvåvägskommunikation samt många, många fler. Kika genom sortimentet och hitta rätt vakt för dig — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler smarta säkerhetsprodukter för ditt barn? Vi har även hörnskydd för möbler, hjälmar och annat smart att fynda några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Digital monitor, rörelselarm eller klassisk babyvakt?

En babyvakt kan hjälpa dig mer än du kanske anar och finns i många varianter. Vissa finns med filmkamera som spelar in och andra fungerar likt walkietalkies vilket passar bra när barnet ska nattas och du vill lämna rummet men fortfarande vill höra så bebisen somnar. Eller du kanske letade efter en babytalker med lång räckvidd? Vissa räcker så långt som 300 meter! Här finns babyvakter från såväl Motorola, Philips och Topcom som många fler kända varumärken, så välj vilken som passar dig bäst — i produktbeskrivningen ser du alla funktioner och annan information om produkten!