Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig hjälm för barn online

59 Fynd

Fynda skyddshjälm för barn billigt online

Ditt barn, din bebis, din älskling är nyfiken på omvärlden när de lär sig krypa och gå, det är något som är samma för alla barn. En annan sak som barn är lika på är att de kanske inte bryr sig om att det står ett bord eller en stol i deras väg när det är dags att utforska sin omgivning — det är vid dessa tillfällen det är så bra att ha en ordentlig skyddshjälm! Och massvis av billiga hjälmar för barn och baby hittar du snabbt och enkelt online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Söker du fler barn- och babyprodukter? Kika genom våra andra kategorier några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra med ordentligt skydd på huvudet

Att ha en hjälm på huvudet när man inte sitter på en cykel kanske låter lite konstigt, men så är det inte. En uppblåsbar hjälm eller ett baby pannband är superbra att ha på huvudet när man som liten ska lära sig att gå — då skyddas huvudet även när man ramlar eller trillar in i en närstående möbel. Och kombinerar man dessa skydd med andra säkerhetsprodukter för barn blir barnet nästintill oövervinnerligt, i alla fall till den mån att mamma och pappa slipper oroa sig. Så vad väntar du på? Kika genom vårt stora sortiment redan idag och hitta den skyddshjälm som passar ditt hjärtegull!