Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga febertermometrar online!

Fynda billiga febertermometrar online hos oss på Fyndiq! Feber är inte roligt att ha, speciellt inte som liten och då kan feber vara rent av farligt. Därför är det viktigt att ha koll på barnens febertemperatur och det gör du enkelt med en febertermometer. Billiga febertermometrar för barn hittar du online här hos oss på Fyndiq och du kan med några snabba tryck på tangentbordet klicka hem en som passar. Kika genom vårt breda sortiment och läs produktbeskrivningen så ser du vilken termometer som passar för vilka åldrar! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även en termometer för vuxna? Det finns också att fynda här hos oss på Fyndiq bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Febertermometrar i olika former och skepnader! Trodde du att en febertermometer för barn bara finns i en eller två varianter? Då får du allt tänka om — termometrarna kommer i alla möjliga former och utseenden. Här hos oss finns många att fynda bland. Vi har till exempel febertermometrar som ser ut precis som barnets napp, vattentäta termometrar med figurer på och termometrar i form av remmar för de allra minsta barnen. Med andra ord: här kan du säkerligen hitta en febertermometer anpassad för just ditt barn!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.