Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

CAT för foten! Att köpa skor online är roligt, men ännu roligare är det att köpa billiga skor online. Och speciellt om man köper skor från ett varumärke som CAT! Därför bör du skratta dig lycklig av att ha hittat hit, här finns nämligen billiga CAT skor att köpa, och det oavsett om du är ute efter kängor, tygskor eller seglarskor. Som om det inte vore nog har vi också sockor och sportstrumpor som du glatt kan klicka hem här från Fyndiq. Tveka inte, klicka hem en riktigt snygg herrsko och bekväm strumpa redan idag!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är inne på Fyndiq kan det vara smart att kolla in våra andra märkeskläder online för att beställa hem en helt ny outfit. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ultimat med strumpor på nätet! Ofta är det strumporna försvinner. Hur det ens är möjligt är svårt att förstå, och en undrar ibland om det finns ett svart hål i tvättmaskinen som slukar dem. Som tur är går det enkelt att beställa hem strumpor från nätet, och när man gör det är det helt klart värt att välja snygga märkesstrumpor såsom de från CAT. Oavsett om det är strumpor eller skor du är ute efter, så har vi här ett stort och billigt utbud!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.