Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Caterpillar online!

Handla billigt från Caterpillar! Om du vill vara trendig denna vinter så är det Caterpillar skor som du ska ha på dina fötter. Denna trend är strålande nyheter eftersom deras skor är både tåliga och värmer fint när det är kyligt ute. Ännu mer strålande är de priser som vi på Fyndiq erbjuder när det kommer till Caterpillars produkter. Vi har nämligen samlat ihop ett stort utbud av kläder, skor och annat från Caterpillar, bara för att kunna erbjuda det till ett lågt pris. Handla Caterpillar kängor och andra Caterpillar kläder billigt hos oss. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera storleken innan du klickar på köp. Visst går det att byta om det blir fel, men det är ju roligast om det blir rätt från början. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid snygg med Caterpillar! Med ett par Caterpillar kängor matchat med en Caterpillar jacka så kan du inte vara annat än snygg. Det spelar liksom ingen roll vilken färg du väljer, eller om det är en modell från i år eller tidigare. Caterpillar har alltid snygga produkter och vi på Fyndiq är både glada och stolta över att kunna erbjuda deras produkter till ett lågt pris. Kika igenom vad som finns och plocka hem allt du gillar redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.