Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Columbia kläder på nätet!

Sportiga kläder alltid populärt! Columbia kläder är populärt över hela världen, och med sin snygga och sportiga design i bra material är det inte så konstigt. Hos oss på Fyndiq kan du hitta Columbia skor, Columbia jackor och så vidare till riktigt billiga priser. Det lite sportiga modet är alltid trendigt, kanske just för att det är väldigt snyggt samtidigt som det är praktiskt och bekvämt. Det bästa av två världar i ett och samma plagg helt enkelt!

Tips för ett lyckat köp! Att ha bra och fina kläder är viktigt för de allra flesta tillfällen, men vardagskläder kan skilja sig lite från om man ska ut och vandra i bergen. Se till att ha rätt kläder för rätt situation där hemma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Äventyrare med rätt skor! Alla har vi nog en liten äventyrare i oss, som bara väntar på att få vara med om roliga saker och upptäcka världen! Visst behöver man inte vara så extrem som några av Sveriges mest kända äventyrare, men att ge sig ut på en vandring eller liknande är aldrig fel. Dessutom så behöver man ingen direkt speciell utrustning, förutom ett par riktigt bra skor från då exempelvis Columbia! I deras utbud hittar du skor som är bra i terräng och kan klara av många olika typer av underlag.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.