Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Köp en bra kaffemaskin billigt! Att köpa en bra espressomaskin är väl värt pengarna med tanke på hur smaklökarna kommer att dansa i munnen när kaffet når dem. Det är dock värt att lägga lite extra tanke på vilken espressomaskin du väljer, eftersom vissa helt enkelt är lite bättre än andra. DeLonghi är helt klart högt på listan av kaffemaskins test och om du väljer att handla från dem här på Fyndiq kommer du hitta en bra kaffemaskin billigt. Kika igenom vårt utbud och klicka hem den du gillar mest. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! En mycket populär produkt är DeLonghi PrimaDonna, så passa på att köpa den på direkten om möjlighet finns! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tvätta bort beslutsångest med låga priser! Nog är det förståeligt om du sitter med beslutsångest när det kommer till köp av kaffemaskin. Att för det första bestämma dig för vilken variant du ska köpa och sedan även besluta färg, storlek och modell, det är ingen lätt match och vi på Fyndiq förstår det. Men någonting som kan underlätta din köpprocess är vetskapen om det lägre pris vi erbjuder. Dessutom är DeLonghi ett mycket bra märke att handla från, så oavsett vilken maskin du väljer kommer det vara ett bra köp som du har gjort.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.