Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Electrolux på nätet!

Populära dammsugare! Hos oss här på Fyndiq har vi massor för den som gillar att fixa och trixa i hemmet, vare sig det handlar om att göra god mat eller hålla det fint! Electrolux är ett märke som länge varit uppskattat, med allt från Electrolux Ultra Silencer (en otroligt bra dammsugare!) till stavmixer och blender. Därför är det självklart att vi har ett stort utbud av alla möjliga tänkbara produkter här, redo för att klickas hem och användas på en gång!

Tips för ett lyckat köp! Även om vår frakt inte är dyr finns det alltid en poäng med att beställa hem mer än en sak åt samma gång. Vet du med dig att du skulle behöva ett par olika, billiga redskap för hemmet, tveka inte på att slå till! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enklare matlagning med mixer! Det är inte alla som tycker att det är så roligt att diska, städa, laga mat och så vidare. Därför måste man göra det bästa av situationen! Och det kan låta löjligt, men med ett fint strykjärn blir det roligare att stryka. Och med en bra mixer blir det roligare, för att inte tala om enklare, att baka. Så är det bara! Det kanske inte gör så att man vill stå i köket hela tiden helt plötsligt, men det blir i alla fall lättare och enklare. Två faktorer som gör mycket!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.