Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda Maybelline online!

Lyxfynda Maybelline mascara! Är du på jakt efter snygga ögonfransar eller perfekt hy? Då kan du andas ut. Du har hittat helt rätt. Här på Fyndiq hittar du allt från Maybelline foundation till härliga mascaror som ger dig lyxigt långa fransar. Varför inte satsa på en Maybelline Volym Express som blåser liv i trötta fransar och ger upp till 400% större ögonfransar? Maybelline är lyxigt men med våra fyndpriser har du råd att klicka hem både det ena och det andra för att sedan njuta av högkvalitativt smink nästa gång du ska lägga en makeup.

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att vi blir exalterade när det kommer till skönhet och stoppar ned produkter i varukorgen lite för fort. Tänk på att kolla om mascaran är svar eller brun eller så du verkligen får den nyans på din Maybelline concealer som du ska ha. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Från den första mascaran till ett imperium! Maybelline tagit en säker position inom skönhetsbranschen, och med deras slogan: "Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline." har företaget sedan år 1915 spridit skönhet världen över. En skönhet som fått modeller och skådespelare som Adriana Lima och Marie Serneholt att bära märket och bli deras ansikte utåt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.