Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Här hittar du billiga Microsoft produkter online! Många tycker att Microsoft är rätt märke att välja när man ska köpa datorer och tillbehör. Därför har vi på Fyndiq samlat mängder av billiga Microsoft produkter och tillbehör som du kan välja bland! Vad sägs till exempel om en ny trådlös datormus i rosa, eller kanske ett nytt Office Professional 2013 med alla de senaste uppdateringarna av Office programmen? Här hos oss kan du snabbt och enkelt hitta mängder av Microsoft produkter att shoppa online! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något annat inom elektronik och teknik? Här hos oss på Fyndiq hittar du även mängder av andra varumärken, produkter och prylar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Microsoft — en storfavorit! Det är ingen slump att Microsoft är världsledande inom sin bransch, för om det är något som varumärket är känt för så är det deras höga kvalitet! Vare sig du letar efter ett nytt spel till PC eller ett headset så är det Microsoft som kan erbjuda de bästa produkterna. Hos oss på Fyndiq kan du bland annat hitta Microsoft LifeChat LX-6000 For Business som är ett svart headset med brusreducering, USB anslutning och LifeCam Cinema webbkamera med USB och OEM. Eller du kanske är mer intresserad av en datormus som både stödjer Windows XP/Vista/7 och operativsystemet Mac OS 10.4+4? Då ska du välja Microsoft Express Mouse i grönt med USB!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.