Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Fynda Nike skor m.m billigt!

Nike — störst på sport! Märket har funnits sedan 1972 och levererar nu både Nike skor och kläder till den träningsintresserade. Nike kan man alltid lita på har såväl ett snyggt utbud som produkter alltid med hög kvalité. Vi på Fyndiq är otroligt stolta över att presentera vårt stora utbud från Nike produkter. Här hittar du allt från träningsskor, kepsar från Nike, löparskor och andra Nike träningskläder. Som alltid är vårt utbud stort och priset billigare. Kom in och kika!

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med snabba skor från Nike blåser du förbi i löparspåret! Att det spelar roll vad du har på dig när du tränar är en självklarhet. Det handlar om att känna sig både snygg, bekväm och att kläderna har hög kvalité. I vårt utbud från Nike hittar du allt detta! Ska du ut och springa? Med Nike skor blir du inte bara snygg om fötterna, du blåser också förbi de andra i löparspåret. Vi har samlat det bästa av det bästa från Nike, och eftersom vi tycker att alla har rätten till snygga och bra träningskläder, kommer utbudet med billigare priser. Välkommen in fynda, du kommer inte ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.