Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hushållsmaskiner och elektronikprylar från Severin! Hemmet är på många sätt det allra viktigaste vi har här i livet. Det är trots allt där du kan slappna av, och helt och hållet vara dig själv. Men för att uppnå det så krävs det bra hushållsmaskiner, elektronikprylar och andra produkter för hemmet, så att du helt enkelt har allt som behövs. Som tur är så kan du hitta massor av bra produkter från Severin är hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom! För tro oss, med en Severin kaffekokare, hårtork eller grill hemma så kommer du garanterat att trivas.

Tips för ett lyckat köp! Att beställa hem en miniugn, strykjärn och våg från Severin på en och samma gång kan väga en hel del, men vet du vad? Frakten är densamma hos oss oavsett hur mycket du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prylar för hemmet som passar alla! Det varierar såklart mycket från person till person vad man anser är viktigt i ett hem, i kök såväl som badrum och sovrum. Vissa skulle inte ens vilja vakna om dagarna om det inte fanns en plattång hemma, medan andra ofta är desperat behov av en klädnoppare. Och för att inte tala om en kaffemaskin! Som sagt så varierar det från person till person, men vad man än är ute efter så brukar man kunna hitta det bland alla härliga Severin produkter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.