Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dofter & hudvård från Valentino billigt! Är du ute efter bra hudvårdsprodukter för kroppen? Kanske är du i behov av en parfym? Eller en deodorant som skrämmer bort alla spår av svett? Då har du kommit rätt! Här hittar du nämligen ett stort utbud av produkter från Valentino med allt från parfym till body lotion till ett lågt pris. Vi på Fyndiq är mycket stolta över att erbjuda ett stort utbud av billiga produkter från Valentino och hoppas att du kommer hitta någonting som du fastnar för.

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid kul att köpa billigt och ännu billigare blir det om du nu väljer att köpa två produkter, eftersom frakten blir densamma oavsett hur mycket du handlar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Valentino på nätet ger låga priser och bra kvalitet! Det finns mycket som är bra med att handla hudvård online, bland annat för att du får ett stort utbud och låga priser. Är du dessutom ute efter att jämföra priser är det någonting som även blir lättare när du handlar på nätet. Så är det även när du handlar dam parfym eller andra hudvårdsprodukter online. Och om du väljer att handla från märket Valentino via oss på Fyndiq kommer du säkert ha lätt att hitta det du söker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.