Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Grymma klockor från Wenger! En klocka är så mycket mer än att bara hålla koll på tiden med. Den är en vacker accessoar som framhäver din personlighet och det kan även vara full av olika egenskaper som förenklar vardagen och jobbet. När det kommer till speciella egenskaper så är klockor från Wenger perfekta. Här på Fyndiq finner du inte bara Wengerklockor som Squadrom, Commando eller Nomad utan vi har även fodral till surfplatta och snygga Wenger väskor för din bärbara dator. Vi får även in nya produkter dagligen till vår sajt, så håll ett extra öga öppet för nyheter!

Tips för ett lyckat köp! Söker du en pålitlig klocka av god kvalitet att använda till vardags är en Wenger Classic eller Field Classic att rekommendera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En klocka med extra allt! Det Wenger är mest kända för är deras Schweiziska klockor med otroliga funktioner. De erbjuder armbandsur för vardagslivet, sportklockor som tål hårda och tuffa förhållanden samt klockor av modellen Seaforce eller Roadster som är framtagna speciellt för poliser och militär. Dessa klockor har många praktiska funktioner som att du med olika markörer kan se hur snabbt du färdas. Alla klockorna är av hög kvalitet och stor pålitlighet framtagna med nöjda kunder som prioritet nummer ett — detta oavsett vilket typ av yrke eller personliget du har.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.