Kundservice

Trådlös dörrklocka

4 638 Fynd

Filtrera

Fynda din smarta dörrklocka

Shoppa din smarta och trådlösa dörrklocka till billiga priser hos oss på Fyndiq. Med en smart dörrklocka kan du hålla full koll på vad som händer utanför din dörr. Hitta och fynda din favorit i vårt breda sortiment.

Fynda trådlös dörrklocka

Det är allt fler saker i hemmet som blir smarta, till och med din dörrklocka. Genom att ansluta din smarta dörrklocka till din smartphone kan du få notiser när någon kommer och ringer på din dörr. Dessutom kan en smart dörrklocka exempelvis ha en kamera och på så sätt kan du enkelt se vem som kommer på besök. Ytterligare kan du även höra och prata med dina besökare genom tvåvägskommunikation direkt från din smarta mobiltelefon. Hitta din favorit och fynda hos oss redan idag.

Fynda dörrklocka med kamera

Med en smart dörrklocka kan du få full koll vad som händer utanför din dörr. Dessutom kan den ge dig möjligheten att interagera med dina besökare var du än befinner dig. Helt ärligt kan du till och med släppa in dina besökare bara genom ett knapptryck från din smarta mobiltelefon. Det här förenklar vardagen för dig samtidigt som du får extra koll på vad som händer utanför ditt hem. Genom att fynda din dörrklocka med kamera har du det perfekta sättet att hålla koll på ditt hem.

Fynda smart dörrklocka med touch-free

Nu kan du ringa på dörrklockan bara genom att vinka med handen. Detta är en hygienisk lösning som inte bara minskar hälsorisker, utan gör även hembesök och leveranser till ett säkert alternativ för alla. Istället för att trycka på en knapp är en Touch-free dörrklocka designad för att ringa när dina besökare viftar med handen framför knappen.

Fynda smart dörrklocka med plug in

Med en trådlös dörrklocka kan du alltid höra högt och tydligt när någon besökare ringer på din dörr. Genom att fynda en plug in dörrklocka har du möjligheten att använda den i alla rum i ditt hus. I själva verket ansluter du mottagaren till dörrklockan i ett vägguttag och den trådlösa räckvidden ligger normalt upp till 150 meter. Detta säkerställer att du kan placera din dörrklocka var du vill i huset utan att missa några besökare. Att säga sanningen kan du snabbt installera din smarta plug in dörrklocka på bara några sekunder.