Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Plåster, skavsårsplåster

173 Fynd

Plåster för alla behov

Hos Fyndiq har vi ett brett sortiment av plåster för alla behov. Oavsett om du letar efter vattentäta plåster, skavsårsplåster, plåster för nageltrång eller helt vanliga plåster så hittar du dem hos oss till låga priser.

Skavsårsplåster

Om du har skavsår så behöver du använda riktiga skavsårsplåster. Här hittar du ett stort utbud av olika skavsårsplåster. Gemensamt för just skavsårsplåster är att de transporterar bort all den vätska som kommer från ett skavsår. Dessutom är de tjockare och står emot friktion och tryck bättre än ett vanligt plåster. Du kan också använda skavsårsplåster i förebyggande syfte om du ska använda ett par nya skor som inte riktigt format sig efter din for. Vi har skavsårsplåster i massor av olika storlekar till låga priser.

Vattentäta plåster

Behöver du vattentäta plåster så har du kommit rätt. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika vattentäta plåster. Vattentäta plåster kan komma till användning om du ska duscha eller bada och ska skydda ditt sår. I vårt breda sortiment hittar du allt från små runda plåster till riktigt stora vattentäta plåster som du kan använda om du har ett större område som ska skyddas. Du kan välja mellan transparenta eller hudfärgade plåster. För de små barnen så kan du såklart välja våra vattentäta barnplåster med olika motiv som barnen gillar.

Plåster för tår och fötter

Lider du av nageltrång så kan våra populära plåster mot nageltrång vara något för dig. Ofta känner du själv när ett nageltrång är på väg att uppstå. Det är då du ska använda nageltrångs plåster som lättar på trycket över nageln. Ett annat problem med fötter är att vissa delar och knölar på fötterna får ta emot mycket tryck och friktion från dina skor. Ofta är det på ett lite begränsat område där huden blir tjockare med tiden. För att skydda dessa områden så kan du använda våra små runda skumdynor som minskar tryck och friktion på det område du har ont. Skumdynorna är självhäftande och vattenavvisande så även om du använder dem när du idrottar och svettas så sitter de på plats på din fot.