Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Lösvaginor

345 Fynd

Att använda händerna och kanske lite lotion är jättebra, men onani kan bli ännu bättre med en lösvagina. Du kan inte bara se dina drömmars porrstjärnor, du kan även känna dem med dina händer. Vi har ett brett utbud av kvalitativa lösvaginor till bra priser som du kan njuta av och välja bland här på Fyndiq.


Det finns ett brett utbud av lösvaginor för honom med olika funktioner som kan lägga till intensitet och variation till din onani.

Lösvagina

En lösvagina kan förverkliga dina fantasier när du än önskar. Det finns fleshlight lösvaginor där du gör allt arbete som vanlig onani, och sedan finns det lösvaginor som stryker, vibrerar och stimulerar din penis åt dig. Dessa onaniprodukter är några av de bästa sexleksakerna för honom att prova.

Möjligheten att justera sugnivån som din lösvagina har är en populär funktion hos många lösvaginor, och vissa kan till och med ha högtalare för att stöna och prata tillbaka till dig. Det finns även dubbelsidiga lösvaginor, så att du har en slida på ena sidan och en mun eller anus på andra sidan.

Pocket pussy

En diskret pocket pussy kan vara bra om du vill ha mer avskildhet. Dessa ser inte ut som något misstänkt från utsidan, så du behöver inte oroa dig för att dölja din pocket pussy för noggrant. Å andra sidan finns det även lösvaginor som fästs på en större del av kvinnokroppen, så att man kan se och känna mer än bara slidan. Med bara slidan och även med mer av kroppen inkluderad, har många av de mest kända porrstjärnorna fått lösvaginor modellerade efter sig.

Materialet och känslan i din modell kommer att ge dig mycket nöje. Du kan hålla din Fleshlight varm och redo att gå med en Fleshlight Sleeve Warmer. De mjukaste och lättaste att rengöra typerna av lösvaginor är de som är öppna och gjorda av silikon. Silikonlösvaginor är dock vanligtvis dyrare än de som är gjorda av andra material.

Vi ser fram emot att du ska förverkliga dina fantasier med våra realistiska lösvaginor. Dessutom kan du göra allt detta i bekvämligheten och avskildheten i ditt eget hem. Alla produkter skickas i diskreta paket, så det du handlar förblir din egna härliga hemlighet.