Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sexleksaker här

Billiga sexleksaker med riktigt bra kvalitet!

Här hittar du sexleksaker billigt som kommer förhöja njutningen, både med eller utan partner, för tjejer och killar. På Fyndiq kan du hitta sexleksaker av bra kvalitét, till ett rabatterat pris. Sexleksakerna på Fyndiq är stilrena och skickas självklart till dig i ett diskret paket. Närhet och ett hälsosamt sexliv är något de flesta behöver och därför erbjuder vi dig allt för både intimhygien och hjälpmedel! Fyndiq erbjuder dig, din partner och par en rad olika hjälpmedel för att ge sexlivet lite extra glöd.

Sex har alltid varit ett känsligt ämne för människor. Så är även fallet idag. Detta trots att människor nuförtiden har ett betydligt mer liberalt och ogenerat förhållningssätt gentemot ämnet än vad de hade för bara några årtionden sedan. I takt med att man under de senaste decennierna har talat mer avslappnat om sex i bland annat tidningar, TV-program och filmer har inställningen förändrats successivt. Utvecklingen har bidragit till att människor också har fått ett mer alltmer avslappnad förhållande till sexhjälpmedel.

Vuxenleksaker - Växande marknad och ökad efterfrågan

Den pågående attitydförändringen gentemot sexleksaker har gjort att hela industrin blomstrar mer än någonsin. Marknaden för den här typen av produkter växer ständigt och nya leksaker kommer regelbundet ut för försäljning. Den stora efterfrågan har gjort att produkter med alla möjliga funktioner och utföranden finns att tillgå. Produkterna är allt från klassiker som dildos, glidmedel och diverse vibratorer till bdsm-leksaker. På Fyndiq.se hittar du mängder av olika hjälpmedel för att höja sexlivet - från just nämnda klassiker till de allra senaste produkterna på marknaden!

Sexleksaker nu

Många hävdar med all rätt att vi fortfarande har en lång väg att gå till dess att synen på sexualitet blir helt jämställd mellan kvinnor och män. Detsamma gäller för synen på vuxenleksaker. I många sammanhang anses det förvisso fortfarande vara någonting fult som förtjänar att hållas gömt. Men det blir mer och mer accepterat bland människor att använda sig av den här typen av produkter och köpa sexleksaker utan att behöva skämmas.

Vuxenleksaker och internet

Den viktigaste faktorn till avdramatiseringen av sexhjälpmedel tros vara internet. I samband med att det kom in i alla människors vardag kan man nu, diskret och enkelt, beställa hem de varor man önskar. Detta utan att behöva besöka en butik och köpa det man vill på plats. Den pågående attitydförändringen har gjort att man till och med kan köpa sexleksaker billigt via apoteket idag.

Billiga sexleksaker på Fyndiq.se

På Fyndiq.se skäms vi inte över att vara en av Sveriges absolut största återförsäljare av den här typen av produkter. Vi är tvärtom väldigt stolta över detta faktum. Vi har ett stort sortiment av leksaker för vuxna som gör att du kan bättra på ditt sexliv! Är du ute efter en härlig vibrator eller en skön analplugg? Hos Fyndiq hittar du det du söker!

Hitta rätt Sexleksaker för just dig! På Fyndiq kan du hitta det du söker i vårt stora sortiment av billiga sexleksaker. Letar du efter något för bara dig, din partner eller för er tillsammans? Det kan du hitta här! Ta dig gärna en titt i våra andra underkategorier på Intim, för att hitta glidmedel, kondomer och härliga massageoljor!

Inte helt hundra på vad du är ute efter för Sexleksak? Testa dig fram! Fördelen med Fyndiqs låga priser är att du kan beställa mycket och utforska vad som passar just dig, det kommer garanterat att bli lustfyllt! Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.

Sexleksaker då

Sexhjälpmedel har länge varit ett mycket tabubelagt ämne. Men det betyder inte att för den sakens skull att människors användande av sådana produkter är en ny företeelse. Snarare tvärtom. Faktum är att människor har använt handhållna hjälpmedel för att krydda sexlivet sedan väldigt lång tid tillbaka.

De tidigaste sexleksakerna

Trots att det ständigt träder in nya vuxenleksaker på marknaden är dildon fortfarande en av de absolut vanligaste och mest populära produkterna. Och så har det varit under väldigt lång tid. I en utgrävning har man hittat en dildo i sten som visat sig vara närmare 30 000 år gammal. Dildos har också hittat i olika material och utformningar i andra mångtusenåriga gravar från olika tidsåldrar och delar av världen.

Sexleksaker i forna Grekland och Egypten

Under antiken blev vuxenleksaker ett allt vanligare inslag hos människor. Särskilt människor i de övre klasserna av samhället. Man började tillverka dildos och andra sexhjälpmedel i flera olika material (men huvudsakligen i trä och sten). Under ungefär samma period som grekerna framställde träleksaker valde man andra metoder på andra sidan medelhavet. Historieböckerna visar att egyptierna bland annat använde sig av bananer för att tillfredsställa sig själva sexuellt.

Medeltidens sexleksaker

Om 1970-talet var en tid för sexuell frigörelse så kan man dra slutsatsen att medeltiden bidrog med raka motsatsen. Religionens inflytande på människor gjorde att synen på sex blev mycket begränsad. Och därmed blev förstås användandet av sexhjälpmedel lidande, särskilt i det kristna Europa. Tidsperioden sträcker sig förstås under lång tid och genom många olika länder och kulturer. Det finns således tecken på att sexhjälpmedel använts även under denna period. Bland annat har det visat sig att redskap vars syfte varit att utöka längden på penisen förekommit i Kina omkring år 1000 - 1200-tal.

Sexleksaker under 1800-talet

Medeltidens hårda, onanirestriktiva och kristna samhällen var många hundra år bort när industrialismens tidevarv tog fart under 1800-talet. Under den här tiden var det inte helt ovanligt att läkare rekommenderade kvinnor att ge sig själva orgasmer med hjälp av redskap. Detta för att råda bot på deras så kallade hysteri. Man ska däremot komma ihåg att dåtidens kvinnosyn också manifesterades i synen på sex. Kvinnors sexualitet var ett ämne man inte talade om. Sexleksaker (om man nu kan kalla läkarnas redskap och apparater så) fanns inte på något sätt för njutning, utan av mer medicinska skäl.

1900-talets sexleksaker

1900-talet var på många sätt elektricitetens århundrade. Inte nog med att kylskåp, dammsugare, symaskiner och andra bekvämligheter tog sig in i människors vardag. Utvecklingen av elprodukter gjorde också att industrin för sexleksaker växte. Vibratorer som kunde användas i onanisyfte tog sig in på marknaden, även om de primärt marknadsfördes som massageredskap för rygg. Faktum är att vibratorer är en av de allra första produkterna som kunde laddas med hushållsel. Under 1900-talets tidigare hälft svängde inställningen till sex och hjälpmedel ett antal gånger. Under 60- och 70-talens frigörelse började tabut att minska och man började acceptera kvinnans sexualitet. Sedan dess har också acceptansen för sexhjälpmedel haft en stadigt uppåtgående kurva. Numera kan du köpa sexleksaker med de mest otroliga funktioner och finesser. Börja fynda billiga sexleksaker online här på Fyndiq!