Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt glitter nagellack online!

Glittra med glittrigt nagellack! Vackra naglar – vem vill inte ha det? Dessutom är det ganska viktigt, det är ju med handen du hälsar varpå naglarna är viktiga för att ge ett bra första intryck. Och vilket intryck kan vara bättre än att du är en glittrig människa med ett leende på läpparna? Det är i alla fall det du säger när du har snyggt glitterlack på naglarna. Detta är även någonting du kan handla billigt hos oss på Fyndiq. Här kan du handla nagellack från flera varumärken och du kan välja lack med glitter i mängder av färger.

*Tips för ett lyckat köp! Visst är det tjusigt med fransk manikyr och akrylnaglar, men det är inte mycket som slår glittriga naglar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Många nagellack från olika märken Med allt från glitterlack i rosa från Le Femme till guldlack från Maybelline New York är vi på Fyndiq nästan hundra på att du i vårt stora utbud kommer hitta ett glitterlack du vill ha. Och oavsett om du har dina egna naglar eller om du har gjort nagelförlängning finns det hos oss nagellack som passar. Att du dessutom kan köpa ett nagellack med glitter, är bara ytterligare en positiv sak. Varför inte kika igenom vårt utbud och köpa hem de lack du gillar? Du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.