Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt mineralpuder online!

En sista touch på sminket med mineralpuder! De flesta lägger ner en hel del tid varje dag på att sminka sig och har man väl tagit sig tid till att fixa den där snygga sminkningen vill man att den ska sitta på plats. Då gäller det att investera i ett bra puder som ger en fin finish och håller makeupen på plats länge – något du hittar i mineralpudret här hos oss på Fyndiq! Här har vi samlat ett stort utbud av billigt mineralpuder från kända märken som IsaDora, Clarins, bareMinerals, FM och Lily Lolo! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att välja ett mineralpuder som passar med din hudton. Väljer du en för ljus eller för mörk ton lär resultatet bli en onaturlig look! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Släta ut ojämnheter och fina linjer! Förutom att fixera sminket och få det att sitta länge, kan ett bra mineralpuder också minimera fina linjer och släta ut sina ojämnheter. Dessutom tillför mineralpuder ett naturligt lyster till huden och får den att se frisk och strålande ut! Så kika igenom alla mineralpuder som vi samlat här så hittar du med största sannolikhet ett silkesmjukt mineralpuder som kommer lägga sig som ett skirt lager över din hy – för mineralpuder är verkligen rätt val när man vill ha den där perfekta finishen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.