Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One Mini skal här!

Fyndiqs favoriter

Köp ett coolt skal till din mobil! Skaffa ett snyggt och trendigt skal till telefonen. Skalet ska självklart säga något om din personlighet, för likt din personlighet kan ditt skal skifta! Du är ju inte samma person till morgonkaffet som till fredagsfesten, så varför ska din HTC One Mini vara det? Låt din telefon spegla din mångfacetterade personlighet: tuff ibland, gullig ibland, och kanske lite utflippad någon gång då och då! Vad sägs om ett praktiskt plånboksskal i läder? Eller för den lite fräcka, ett hårt skal i provokativt leopardmönster? Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av mängder av billiga HTC One Mini skal att välja och vraka mellan.

Tips för ett lyckat köp! Det är varken svårt eller dyrt att köpa skal till HTC One Mini online. Faktiskt så enkelt och prisvärt att du kan köpa flera, och kanske ett till brorsan eller morsan också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilen är din bästa vän! Vi på Fyndiq vet att det inte är hunden som är människans bästa kompis, det är mobilen. Därför har vi bullat upp med massor av billiga skal som lämpar sig för alla tillfällen, känslor och olika situationer. Mobilens skal ska skydda i både vått och torrt. Eller ja, inte bokstavligt talat! Det är alltid en dum idé att bada med sin telefon. Däremot skyddar ett bra skal din bästis från både smuts och repor, och det är väl bra?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.