Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga enfärgade iPhone 3 skal!

Enfärgade skal till bredden! Här finns ett stort utbud av enfärgade skal till din iPhone 3! Med mängder av snygga skal i en färg är mobilen räddad, du kan nu byta färg varje dag då skalen dessutom är billiga. Många väljer svarta enkla skal och håller sig till dessa, men varför nöja sig med svart när det finns så många olika roliga färger? Här hittar du alla enfärgade skal som kan tänkas behövas till din iPhone, vare sig det är en snygg rosa hardcase eller om det är ett mer ovanligt skal i form av en djävul, med horn och mun och allt, så finns det här!

Tips för ett lyckat köp! Det är skillnad på hardcase och silikon skal så se till att du läser beskrivningen noggrant innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

iPhone 3 blir plötsligt skoj igen! Visst är det så att iPhone mobiler och alla andra tidigare modeller går ur tiden. Men så behöver det inte alls vara och det finns gott om iPhone 3-användare som är grymt stolta över sina telefoner. Och nu har man dessutom möjligheten att hitta de allra roligaste skalen på marknaden. Enfärgat är inte alls tråkigt och enfärgat kan också vara transparent eller i silikon och format som ett djur. Vad du än väljer att göra med din iPhone 3 så har vi i alla fall enfärgade skal till den!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.