Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 3 glitterskal här!

Ett glittrigt skal till originalet! När iPhone 3 kom ut på marknaden var det inget mindre än en revolution för telefonbranschen, och ingen hade tidigare skådat något liknande. Apple bröt verkligen ny mark och även fast det sedan dess har kommit flera nya modeller så är iPhone 3 en trogen tjänare för många. Varför inte göra den finare med ett glittrigt skal till iPhone 3, som du hittar riktigt billigt här hos oss på Fyndiq? Vi har ett stort utbud som få kan matcha och oavsett vilken smak man har finns det något i vårt utbud som passar.

Tips för ett lyckat köp! Det är roligt att variera även när det glittrar, så köp glitterskal i olika färger och byt när du känner för det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor med glitter och glamour! Mobilskal är något som verkligen säger mycket om hur vi är som personer, för telefonen bär man ju med sig hela tiden och det är inte så konstigt att den därför blir en reflektion av en själv. Kanske känner man sig inte särskilt glitter och glamour en måndag morgon, men då kan man pryda sin lur med ett iPhone 3 skal som glittrar när man ska på fest i stället! Det gäller att hitta ett mobilskal för varje tillfälle, oavsett vem man är och vad man gillar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.