Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 3 Skärmskydd!

Billiga skärmskydd iPhone 3 & 3GS! Även om iPhone 3 hör till en av de äldsta familjemedlemmarna i iPhone-familjen, är det värt för dig som ägare att fortsätta ta hand om din fina iPhone 3 kompis. Så länge som du ställer upp och erbjuder ett skärmskydd som hindrar och håller eventuella skador borta, kommer din iPhone att ställa upp för dig. Oavsett om du letar efter skärmskydd till din iPhone 3GS eller din iPhone 3 finner du billiga varianter online hos Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Ett skärmskydd behöver vara anpassat till just din mobiltelefons skärm. Därför blir det fel att försöka använda ett skydd som är tillverkat för en annan modell. Hos Fyndiq har vi olika varianter till din mobiltelefon och smartphone oavsett modell. Kontrollera bara en extra gång att det är ett skärmskydd för din iPhone 3 eller 3GS som har hamnat i varukorgen, så ökar chanserna till att du ska känna dig nöjd med ditt köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende.

Osynligt skydd till din iPhone 3! Fingeravtryck, repor och smuts. Många saker i vardagen kan förstöra din mobiltelefon och få den att kännas betydligt äldre och mer sliten än vad den egentligen här. Ett av de smartaste mobiltelefontillbehören genom tiderna är helt klart skärmskyddet. Genomskinlig plast gör att skärmskyddet varken syns, märks eller känns. Precis som Fantastic Four-hjälten Invisible Woman kommer skärmskyddet skydda in iPhone från skador långt innan du själv tänkt på att dem skulle kunna inträffa.

Din iPhone 3 är den naturliga räddaren i nöden för många situationer i livet. Sitter läppstiftet där det ska, eller har de smetats ut på både tänder och utanför läpparna? Har luggen ställt sig rätt upp under promenaden, precis som den brukar? Med ett skämskydd till din iPhone 3 som har en spegelreflex har du svaren på frågorna med hjälp av en snabb titt på mobiltelefonen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.