Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 5/5s/SE skins på nätet!

Fyndiqs favoriter

Ett skin för din iPhone 5/5S! Nu finns de populära skinsen även för iPhone 5 och iPhone 5S! Vi på Fyndiq har samlat det allra bästa och snyggaste i skin-väg som finns. Här finns ultratunna skins med snygga mönster och färger, det är dessutom billigt! Kan det bli bättre? Självklart går det, och därför är vår frakt densamma oavsett om du väljer ett skin med dödskallar eller ett med glitter, eller både och! Det kostar lika lite ändå.

Tips för ett lyckat köp! Glitter skin eller enfärgat? Lugn, du kan ta båda, med det billiga priset så är det som att köpa en! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hudnära som skinn! Visst är skin en fantastisk uppfinning? För de som älskar mobilens tunnhet men samtidigt vill att den ska vara ren och hel så är detta den perfekta lösningen. Med ett skin får du nästan samma skydd som med ett vanligt skal utan att telefonen tappar sin snygga look. Vad är då skillnaden kan många fråga sig, och svaret är lätt! Med ett iPhone SE skin så får du hela telefonen klädd med ett figurnära skal som du klistrar direkt på telefonen. Istället för som med skal, då klickar på ett hårt eller mjukt skal på telefonens baksida. Detta betyder att om du har en vit iPhone 5 så kan du få en helklädd mobil i en helt annan färg och i ett helt annat mönster.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.