Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda sportarmband till iPhone 5/5s/SE!

Fyndiqs favoriter

Fräscha sportarmband till iPhone 5! Passa på att fynda billiga sportarmband till iPhone 5s här hos Fyndiq. Vi har ett stort utbud som alltid har bra kvalitet, för dig som ställer höga krav på tillbehören till din iPhone. Ett sportarmband gör det möjligt att ha mobilen med sig i det aktiva livet. Sportarmband till din mobiltelefon är perfekt för dig som vill ha din iPhone med dig när du är på gymmet eller när du utövar den sport du gillar allra mest.

Tips för ett lyckat köp! När du är på jakt efter ett sportarmband till din iPhone är det viktigt att du letar efter ett sportarmband som är anpassat och utformat till just din mobil. Alla sportarmband är nämligen specialanpassade efter de olika modellerna, för att passformen och storleken ska bli perfekt. Var därför extra noga med att kolla att det sportarmband som du vill köpa, är anpassat för just din iPhone. Är det en iPhone 5 du har, är det här som du hittar många olika varianter av sportarmband till just din modell. Om det trots allt ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

iPhone Sportarmband låter dig vara aktiv! Håll koll på hur långt du har sprungit eller låt din iPhone göra träningen enklare med din favoritmusik. Att ha din iPhone SE med dig under träningen är inte längre något hinder. Ett sportarmband gör det enklare att ha mobiltelefonen med sig även under de avancerande träningspassen när du behöver ha händerna fria. Utan trassel med sladdar, utan onödigt krångel. Sportarmband gör träningen eller promenaden både enklare och roligare. Så att du kan koncentrera dig på din egen träning.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.