Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 6 skins på nätet!

Fyndiqs favoriter

Skydda din iPhone 6 från repor med skins! Har du investerat i en sprillans ny iPhone 6 vill du förmodligen göra allt du kan för att den ska förbli så snygg som den var när du köpte den. Med ett skin, som är en dekorativ skyddande sticker, skyddar du din mobiltelefon från repor på ett snyggt sätt. Sätt bara på ditt skin på baksidan av din iPhone 6 och du är klar! Hos oss på Fyndiq kan du hitta ett skin som passar just dig. Titta i vårt stora utbud av billiga skins och fynda i dag. Välkommen hit för att shoppa online!

Tips för ett lyckat köp! Det finns mängder av olika skins och de är lätta att byta. Därför gör du helt rätt i att köpa flera olika som du kan byta mellan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ge din mobiltelefon en personlig touch! Ska man vara helt ärlig är baksidan av en iPhone riktigt tråkig och kan helt klart behöva ett litet lyft. Med ett skin kan du göra din iPhone 6 mer personlig med ett spännande mönster eller motiv. Mobiltelefonen är förmodligen den ägodel du använder mest och då vill du väl också att den ska kännas personlig! Bestäm dig här hos oss vilket mönster du gillar bäst och välj ett skin utifrån det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.