Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 7 skins!

Billiga iPhone 7 skins online hos oss! Att iPhone 7 är en riktig snygging som man vill skydda från tråkiga skador och repor råder det ingen tvekan om. Men klumpiga skal och annat kan ta bort en del av den där härliga iPhone-känslan – turligt nog finns en lösning och den stavas: skins. När du har ett iPhone 7 skin som fodral märker du knappt att det är där – och i vårt breda sortiment av billiga iPhone 7 skins kan du hitta genomskinliga skins som i princip blir helt osynliga! Kolla igenom utbudet och välj ut det iPhone 7 skin som du vill ha!

Tips för ett lyckat köp! I den här kategorin hittas bara skins till iPhone 7 och om du söker efter produkter eller skins för en annan iPhonemodell hittar du det några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggaste skalet är ett skinskal! Varför den här typen av fodral eller skal har fått namnet skins är enkelt: det är för att dessa är ultratunna och sitter supertight mot telefonen. Så tight att du knappt märker det, samtidigt som ditt iPhone 7 skin skyddar telefonen från skador om olyckan skulle vara framme! Här finns både genomskinliga, svarta och färgglada skins för iPhone 7 att sätta tänderna – allt du behöver göra är att välja ut vilket du tycker är snyggast! Eller varför inte köpa flera iPhone 7 skins på en gång att variera med?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.