Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda till LG Google Nexus 5 billigt online!

Fyndiqs favoriter

LG är het på marknaden! Mycket snack har det varit om Samsung och iPhone de senaste åren – men om du tror att det inte finns andra mobiltelefoner har du fel! LG Google Nexus 5 till exempel är en mobil som armbågat in sig på marknaden och nu är en av de bästa 4g-mobiler du kan hitta. Har du turen att ha en LG mobil? Då är du lyckligt lottad! Men kom ihåg att med en sådan telefon måste en vara försiktig och skydda den med allt från skal till skärmskydd, vilket också är vad du hittar här hos oss på Fyndiq! Billiga tillbehör till LG Google Nexus 5 finns att fynda och vi rekommenderar att du köper hem dessa snarast möjligt!

Tips för ett lyckat köp! Nog för att skalet främst skyddar din mobil – men det kan också ses som en snygg liten accessoar om du väljer en snygg färg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inga billiga mobiltelefoner! Smartphones är inte vad man kalla för billiga mobiler – de är kostsamma, men också prisvärda! Vad som däremot är billigt är de tillbehör du kan handla hos oss på Fyndiq! Här hittar du LG Google Nexus 5 skal i mängder av färger och mönster, men också plånboksfodral, flipfodral och mycket mer! Kika in vårt stora utbud och klicka hem allt vad du önskar. Du vet mycket väl att din tuffa mobil förtjänar sin lyxförpackning.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.