Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billigt Galaxy J5 6 (2016) fodral

2 005 Fynd

Snygga och tåliga fodral till mobiltelefonen att köpa online

De flesta av oss i dagens samhälle har med oss våra mobiltelefoner vart vi än går och mobiltelefonerna får vara med om både det ena och det andra. Det kanske allra bästa sättet för att hålla mobilen på plats och skydda den smart, är att köpa ett fodral till den. Har telefonen ett fodral är den både skyddad mot repor och stötar, samtidigt som den kan fungera som en plånbok. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga Galaxy J5 6 (2016) fodral i många olika varianter. Välj ett som passar din stil och smak!

Tips för ett lyckat köp

Du betalar alltid samma frakt, oavsett hur mycket du handlar för. Passa därför på att köpa flera fodral så att du har ett par att välja mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ha kort, kontanter och mobiltelefon på samma ställe

En variant av ett mobilfodral är ett så kallat plånboksfodral. Denna typ av fodral är utrustad med ett par olika fack som man kan lägga allt från kort till kontanter i. Med ett plånboksfodral har man alltså alla sina tillhörigheter samlade och behöver inte bekymra sig om att något hamnar på villovägar eller tappas bort. Vi har plånboksfodral i en mängd olika färger för alla typer av mobilanvändare!