Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Samsung Galaxy S10 Lite Tillbehör

1 072 Fynd

Samsung Galaxy S10 Lite Tillbehör

Vi har allt du behöver till din Samsung Galaxy S10 Lite. Du hittar både laddare, skärmskydd, fodral och till och med sportarmband. Vi vill att du enkelt ska kunna hitta skydd och tillbehör till din värdefulla smartphone. Därför har vi samlat allt på ett enda ställe och till riktiga fyndpriser dessutom.

Skärmskydd till displayen

Visst är det trist med ett trasigt glas? Dels funkar inte alltid mobilen när displayen gått sönder, dels ser det inte roligt ut. Därför är det så viktigt att skydda den med ett riktigt bra skärmskydd i härdat glas. Vi har olika kvaliteter och prisklasser för dig att välja på som alla effektivt skyddar mot repor och smuts.

Läckra mobilskal till din Samsung Galaxy S10 Lite

Om du vill ha ditt mobilskal i mjuk silikon eller hårdplast är en smaksak, likaså om du vill ha enfärgat eller med snygga mönster. Visste du förresten att du kan skapa ett egendesignat skal till din mobiltelefon hos oss? På så sätt får du ett helt unikt skal som ingen annan har. Ett skal skyddar baksidan och sidorna på mobilen så att den inte blir så stötkänslig. Tillsammans med skärmskyddet får din Samsung bästa möjliga förutsättningar att förbli hel och ren, precis som du vill ha den.

Snygga och praktiska plånboksfodral

Om du väljer ett plånboksfodral till din smartphone får du inte bara ett Samsung Galaxy S10 Lite tillbehör som skyddar din mobil. Du får även ett smart tillbehör där du kan förvara dina kreditkort, id-kort, kvitton med mera. Kollar du en del på film och YouTube är det också kanon att du kan ställa upp fodralet så du slipper hålla i mobilen hela tiden. Vi har fodral i massa härliga färger och material till riktigt bra priser. Skaffar du flera kan du byta när du känner för det och exempelvis matcha din outfit.

Sportarmband till din Samsung

När du exempelvis är ute och springer eller cyklar vill du inte behöva hålla i mobilen. Risken är då stor att du tappar den och så är det slut med din Samsung Galaxy. Trist och onödigt. Därför kan du i stället förvara din smartphone i ett praktiskt sportarmband som du spänner fast på armen. Både praktiskt och ger dessutom bra skydd mot stötar och repor.