Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda till Galaxy S Modeller billigt!

Plånboksfodral och bumpers på nätet! Som en gåva från ovan kom Samsung Galaxy S med alla de olika modeller man kan välja på. Och oavsett om du har en S2 Mini eller en Galaxy S Advanced så hittar du här de tillbehör du behöver och vill ha. Med ett stort utbud och ett lågt pris kan du finna allt från Samsung Galaxy s4 skal till sportarmband för Galaxy s3, och självklart finns bägge alternativen i flera olika färger och former. Kolla vårt utbud, och beställ billiga tillbehör för Galaxy S modeller redan idag.

Tips för ett lyckat köp! På den här sidan hittar du samtliga tillbehör för alla Galaxy S modeller, så kontrollera att du tagit ett skal till Samsung Galaxy innan du klickar på köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En populär smartphone! Galaxy S är en modell som släpptes första gången 2010 och sedan dess har den blivit en av de mest populära mobiltelefonerna genom tiderna. Numera finns det flera olika modeller av Samsung Galaxy S att välja mellan, och självklart också en hel del olika tillbehör som både skyddar och är snygga. Skyddet är såklart viktigt och det oavsett vilken modell du har. Bäst skyddar du din Samsung telefon genom att ha ett stabilt fodral eller ett mobilskal, och så klart också ett skärmskydd för display. Här hos oss är utbudet stort och priset lågt, välkommen in och beställ!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.