Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt Xperia M5 plånboksfodral!

Köp billigt Xperia M5 plånboksfodral online hos oss på Fyndiq! Snyggt och praktiskt plånboksfodral som även skyddar din Xperia M5 hittas i denna kategori. Vad sägs om ett fodral med flera fack för kort och sedlar? Eller du kanske är mer sugen på ett plånboksfodral med fönster för skärmen? Kolla igenom vårt breda sortiment med billiga Xperia M5 plånboksfodral och välj ett som du gillar — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte ett plånboksfodral du ville ha till din Xperia M5? Vi har även massvis av andra sorters fodral och skal i andra kategorier — och varför inte passa på att även kika på vårt breda utbud av hörlurar innan du går till kassan? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok i läder eller konstläder? Alla plånböcker för Xperia M5 som vi samlat här är i olika material, och du väljer själv vilket du tycker passar bäst. Kanske ett snyggt svart plånboksfodral i äkta läder från Sony låter lockande? Eller du kanske hellre vill ha en plånbok med blingbling och ett cool tryck på? Då ska du kika närmare på Xperia M5 plånbok i konstläder! Här finns tryck med dödskallar, emojis och stjärntecken på, och du hittar också enfärgade plånboksfodral i regnbågens alla färger. Välj och vraka bland alla fodral med plånboksfunktion — du kommer med största sannolikhet hitta ett som faller dig i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.