Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda enfärgad Sony Xperia Z1 plånbok!

Självklart vill du ha ett bra skydd till din mobiltelefon! Det finns hundratals märken att välja mellan idag när det kommer till mobiltelefoner, men den stora jätten Sony från Japan är en utav de större, i alla fall när det kommer till kvalitet. För att skydda din goding kan det då vara bra med en enfärgad plånbok för att hålla ordning på apparaten. Vi på Fyndiq har samlat en uppsjö av billiga enfärgade plånböcker till Sony Xperia Z1 Compact och det finns såklart massvis av olika modeller. Alla kan hitta en passande plånbok, så välkommen in och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något mer till din telefon? Hos Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Begränsa inte dina möjligheter med din Sony Xperia Z1 Compact! Nu behöver du inte längre leta efter den perfekta mobilen som passar just dina behov. Det finns massvis av olika enfärgade plånböcker i alla olika färger för att passa just dig och din charm. Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete välja ut enfärgade plånböcker och på det sättet få de att matcha alla dagars outfit. Skydda inte bara dig själv utan din mobil också. Det är ju ändå där du har allt som du behöver. Med hjälp av plånboken kan du ju också ha allt på samma plats!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.