Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt åt Xperia Z1 Compact billigt!

En kompakt mobiltelefon! För den som känner att Sonys nya mobiltelefon Xperia Z1 Compact passar bra att ha i sin ägo kan vi nu presentera alla tillbehör till den! Med den bästa mobilen från Sony är det självfallet ett måste att skydda den med ett snyggt fodral. Alla billiga mobilskal och plånboksfodral hittar ni hos oss på Fyndiq, vi har nämligen samlat alla fynd på en och samma plats. Med rätt mobilväska är det lätt att vara extra glad, får du den dessutom billigt så har du ännu en sak att fira.

Tips för ett lyckat köp! Miniformat eller original, ja ibland är det svårt att hålla isär alla siffror, ta därför en extra titt i kundvagnen innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Xperia Z1 Compact har allt! Visst är det så och det är klart att det kan kännas mäktigt att äga just denna mobiltelefon. Sony har nämligen packat in allt som de kunde i en och samma telefon, därav namnet; Sony Xperia Z1 Compact. Den har allt från den större modellen Xperia Z1 har, bara att den är mindre och smidigare. Det är alltså en mobiltelefon som passar den som eftersöker ett mindre format av smartphone, men med all kapacitet. Grattis, då är det en Xperia Z1 Compact du vill ha. Vilken tur att det även finns snygga mobiltillbehör till den också!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.