Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda allt åt Xperia Z1 Compact billigt

27 Fynd

En kompakt mobiltelefon

För den som känner att Sonys nya mobiltelefon Xperia Z1 Compact passar bra att ha i sin ägo kan vi nu presentera alla tillbehör till den! Med den bästa mobilen från Sony är det självfallet ett måste att skydda den med ett snyggt fodral. Alla billiga mobilskal och plånboksfodral hittar ni hos oss på Fyndiq, vi har nämligen samlat alla fynd på en och samma plats. Med rätt mobilväska är det lätt att vara extra glad, får du den dessutom billigt så har du ännu en sak att fira.

Tips för ett lyckat köp

Miniformat eller original, ja ibland är det svårt att hålla isär alla siffror, ta därför en extra titt i kundvagnen innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Xperia Z1 Compact har allt

Visst är det så och det är klart att det kan kännas mäktigt att äga just denna mobiltelefon. Sony har nämligen packat in allt som de kunde i en och samma telefon, därav namnet; Sony Xperia Z1 Compact. Den har allt från den större modellen Xperia Z1 har, bara att den är mindre och smidigare. Det är alltså en mobiltelefon som passar den som eftersöker ett mindre format av smartphone, men med all kapacitet. Grattis, då är det en Xperia Z1 Compact du vill ha. Vilken tur att det även finns snygga mobiltillbehör till den också!