Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Xperia Z1 Compact fodral!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av Xperia Z1 Compact fodral! Mobilen är en av de saker i vår vardag som vi minst av allt vill glömma hemma. Den har blivit en sådan stor och viktig del av våra liv. Men ännu värre skulle det vara om den gick sönder. Därför är det smart att införskaffa ett bra Xperia fodral som inte bara skyddar mot damm, smuts och repor utan även gör din telefon extra personlig. Här på Fyndiq kan du ta del av ett stort och bra utbud med fina priser som får din plånbok att skratta. Välj och vraka mellan billiga plånboksfodral till Sony Xperia Z1Compact eller kanske en snygg flip mobilväska i något läckert motiv.

Tips för ett lyckat köp! Svårt att välja? Passa på att köpa på dig flera då både priserna och leveransvillkoren är så lockande bra. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Personlig stil sitter i fodralet! En tuff mobil ska självklart få vara klädd i lyxförpackning. Är det inte så Lill-Babs sjunger? För visst blir det roligare om du förvarar din smartphone i en mobilväska med motiv av Paris eller med vackra blommönster? Inte nog med att din mobiltelefon får en personligare stil - du har nu allt det viktiga på ett och samma ställe: mobil, nycklar, betalkort och kanske en bild på någon du håller kär.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.