Kundservice

Xiaomi Mi 10 tillbehör

1 316 Fynd

Filtrera

Fynda billig Xiaomi Mi 10 tillbehör

Här kan du hitta allt du behöver för att skydda din Mi 10. Välj mellan olika typer av skärmskydd, skal och fodral för att hitta det bästa skyddet, och utseendet. Vi har bland de bästa priserna på marknaden och om du vill ha ännu billigare delar kan du ta en titt på våra färdiga paket.

Skärmskydd till låga priser

Vad söker du efter när du ska välja ett skärmskydd? Hos oss kan du hitta skydd i olika material och olika priser till din Mi 10. Vi har det mesta för att just du ska kunna hitta din egna favorit som passar din mobil.

Att skydda displayen på din Mi 10 kan vara det viktigaste du gör när det kommer till din mobil. Du kan bland annat välja mellan skärmskydd i plast och i härdat glas. Skillnaden är att plastskyddet är bra mot ytliga repor och smuts medan den i härdat glas skyddar din Mi 10 mot krosskador. Båda skydden är tunna och påverkar självklart inte touch-funktionen på telefonen.

Ett annat skydd du kan köpa här är skydd till kameran på baksidan av mobilen. För att aldrig låta en repig eller krossad lins hindra dig från att ta fina bilder och skapa minen.

Skal och fodral i massa olika färger

Vare sig du tycker om ett elegant och stilrent fodral eller ett skal med tryck och mycket färg, kan du hitta det här hos oss. Vi har ett jättestort utbud av både skal och fodral.

Om du vill hålla din Mi 10 nätt och smal kan du använda ett skal. Vi är säkra på att du kan hitta något som passar din personliga stil. Men du kan också designa ditt egna skal med dina personliga bilder och texter.

Om du vill titta på film och ha händerna fria kan vi rekommendera Mi 10 skalet som har en ring på baksidan. Förutom att den ger extra trygghet i handen kan du också används ringen som ett stöd när du ställer mobilen på bordet.

Om du istället är trött på att bära runt på en plånbok kan vi rekommendera ett fodral med plats för alla dina kort.