Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Mi Note 10 Lite

4 120 Fynd

Xiaomi Mi Note 10 Lite Tillbehör

Hos oss på Fyndiq hittar du allt du kan behöva ha för din Xiaomi Mi Note 10 Lite. Vårt sortiment erbjuder allt ifrån kablar och laddare till skal och coola gadgets. Du behöver bara kolla igenom vårt stora sortiment av tillbehör och hitta vad du behöver. Vi erbjuder alltid ett billigt pris. Med vårat stora utbud av Xiaomi Mi Note 10 Lite tillbehör kan vi nästan garantera att du kommer hitta tillbehören du söker efter. Om du ska köpa mer än ett tillbehör samtidigt kan vi rekommendera att köpa en av våra praktiska paket som innehåller olika kombinationer av tillbehör och skal för ett något lägre pris än du hade spenderat om du köpt allt separat.

Skal och fodral

När du letar efter skal eller fodral till din surfplatta har vi ett mycket stort utbud som garanterar att du hittar ett skydd i just din stil, och för de ändamål du behöver den till. De flesta skal är vanliga skal i plast för att skydda mobilen, men det finns även andra skal och fodral med speciella funktioner. Dessa funktioner kan vara i form av trådlös laddning för mobiler som inte stöder det i fabriksutförande, skalet kan ha ett inbyggt batteri, fack för kort, med mera. Skal kommer inte bara i olika färger och mönster utan även olika material. De populäraste materialen är gummi, läder och plast. Skal i gummi brukar vara speciellt tuffa och säkerställer att din mobil behåller sitt skick även om barnen tappar den.

Laddare och kablar

På Fyndiq har vi även ett stort sortiment av kablar, laddare och adaptrar oavsett vad du behöver. Vi har allt ifrån laddkablar till adaptrar. I vårt sortiment hittar du även olika designer och färger på kablarna. Skulle du inte gilla de traditionella svarta kablarna har vi alltid en flätad röd kabel du kan köpa istället. Fyndiq erbjuder både trådade och trådlösa laddare som kan användas tillsammans med alla enheter med stöd för trådlös laddning. Dessa trådlösa laddare finns också i en rad olika prisklasser, designer och färger. Det säkerställer att oavsett vilken typ av kabel eller laddare du letar efter så har vi en som passar din stil.