Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Korthållare Pop-Up

13 940 Fynd

Är du trött på att aldrig få fram rätt kort i den fullproppade plånboken? Då finns en lösning för dig, en korthållare med pop-up. Korten glider ut gradvis och hittar kortet du behöver direkt utan krångel.


Korthållare herr pop up

Korthållare med pop-up finns i hur många olika färger som helst, välj den som passar dig bäst. Det finns även de med anpassad text där du själv kan välja text och form att ha på din korthållare, perfekt att skriva sitt namn på för en extra snygg detalj.

Pop up korthållare

Pop up korthållare är det perfekta alternativet för dig som är trött på att ha med dig en stor, klumpig plånbok som inte får plats i fickan? Korthållare med pop-up är riktigt praktiska eftersom att du får plats med alla dina kort och slipper stå och leta länge i plånboken. De glider ut gradvis på ett säkert sätt för att du snabbt och enkelt ska se alla kort direkt.

Korthållare med pop up rfid säker

Många korthållare med pop-up är RFID-säkrade, det innebär att den blockerar RFID-kommunikation för att undvika att obehöriga får åtkomst av data från dina kort. Perfekta plånboken när du ska utomlands, både smidig och säker!