Kundservice

Fynda billiga korthållare online

21 380 fynd

Upptäck vårt breda sortiment av korthållare! Oavsett om du letar efter en snygg korthållare i läder, i metall eller för telefonen så har vi massor av modeller som håller dina kort trygga och säkra. Välj och vraka bland hundratals korthållare och beställ hem dina favoriter!


Filtrera

Fynda billiga korthållare online

Korthållaren är en fantastisk uppfinning, för vem har egentligen mycket kontakter på sig idag? Det enda du behöver är ett snyggt fodral och du har alla kort du behöver med dig – enkelt och smidigt! Och för dig som gillar att ha kontanter brukar det dessutom i många modeller finnas ett litet fack för just det. Vi på Fyndiq har förstått att efterfrågan på en bra korthållare som finns i alla möjliga utföranden har ökat, så vare sig du är ute efter en korthållare i metall eller korthållare i läder så kan du hitta de hos oss. Våra korthållare är så pass billiga så det är möjligt att köpa flera, för olika tillfällen, outfits, fest eller vardag.

Att tänka på när du köper en korthållare

Vilka funktioner du värdesätter allra mest är viktigt att tänka på när du köper din nya korthållare. Hur vill du exempelvis att dina kort ska ligga i hållaren? Ska det vara möjligt att fästa hållaren på din telefon, ha utrymme för kontanter eller vara RFI-skyddad? Läs beskrivningarna om förvaringsfickorna och titta på bilderna tills du hittar en modell som faller dig i smaken.

Kreditkortshållare ett måste

Att äga en korthållare är det smidigaste sättet att förvara dina kreditkort säkert men också att hålla alla smarta bonuskort på ett och samma ställe. Det går också att köpa en kombination av plånbok korthållare så att du får plats med ännu mer, fast fortfarande i ett kompakt format. Det är smidigt att ha en korthållare men det är också elegant och snyggt, borta är gigantiska plånböcker som väger tungt av mynt och kvitton och här är kreditkortens era.

Hur kan en korthållare förbättra min dagliga organisering?

Även om det verkar oväntat kan en korthållare faktiskt vara en liten organisatorisk superhjälte! Genom att samla alla dina kort i en och samma smidig behållare kan du underlätta din vardag och undvika den frustrerande plånboksletandet. En snabb titt, och kortet är i din hand!

Varför skulle jag överväga en korthållare för mobilen?

Korthållare för mobiler kan vara riktiga livräddare för den som ständigt är på språng. De låter dig bära dina mest använda kort direkt på din telefon, vilket kombinerar bekvämligheten av två livsviktiga föremål i ett. Så även om det kan verka som en trend, är det en trend som absolut har potential att förenkla din dagliga rutin!