Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bokstavsballonger hos oss

Köp bokstavsballonger billigt online här! Vanliga gamla klassiska ballonger är ganska tråkiga när man tänker efter, tycker i alla fall vi på Fyndiq. Här har vi därför samlat lite annorlunda ballonger som börjar bli allt mer populära, nämligen bokstavsballonger. Vad sägs om att köpa färdigpackade bokstavsballonger som formar färdiga ord som Party , Baby eller något annat skoj? I fikarummet uppe hos oss på Fyndiq hänger till exempel ett gäng bokstavsballonger som formar ordet Fika , fast dem har vi satt ihop av lösbokstäver — för det kan du också hitta i massor online här hos oss. Kolla igenom utbudet och stava själv ut roliga ord med bokstavsballonger!

Tips för ett lyckat köp! Gillar du inte att blåsa ballonger? Många av våra bokstavsballonger är gjorda för att kunna blåsas upp både med syre och med helium — så varför inte köpa en ballongpump när du ändå är här? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bokstavsballonger för oss som gillar bokstavskombinationer! Bokstäver är skojiga grejer, speciellt eftersom att det är med hjälp av dessa som vi formar olika ord. Varför inte passa på att köpa till studentfirandet? Vi har färdiga bokstavsballonger i paket som ger dig just ordet Student , Grattis eller varför inte slå på stort och välja en folieballong som formar ordet Love ? Här kan du både köpa lösa bokstäver att kombinera själv och färdiga ord att bara blåsa upp. Hitta de bokstäver som du gillar mest och forma olika ord, välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.