Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ballonger på nätet!

Inget kalas utan ballonger! Det finns få saker som känns så mycket party som ballonger, serpentiner och partyhattar gör. Vi tycker faktiskt att ingen fest, oavsett hur gammal den eller det som ska firas är, är komplett utan ballonger. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga ballonger som du kan fynda bland, och oavsett om du är ute efter heliumballonger, stora ballonger eller ballonger med tryck så har du kommit helt rätt. Barnkalas eller 50-årsfest spelar ingen roll, utan ballong blir det inget kalas!

Tips för ett lyckat köp! Hitta något som passar den ni ska fira! Om jubilaren älskar rosa kanske rosa ballonger med namn är det perfekta valet? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Födelsedagskalas, fest, dop, bröllop, kick-off – Ja, listan på olika tillställningar som ständigt anordnas kan göras lång. En gemensam nämnare för alla dessa tillställningar är att allting blir roligare om man har ballonger att förgylla tillvaron med. Hos oss på Fyndiq hittar du lösningar som passar sig för alla olika typer av event.

Siffror Ett oerhört populärt inslag på många födelsedagar under senaste åren har varit sifferballongen. Hos Fyndiq hittar du ballonger från 0 och hela vägen upp till 9 så att födelsedagsbarnets nya ålder kan skådas av alla kalasgäster. Dessa finns i silver, guld och flera andra färger beroende på vad som föredras.

Bokstäver Ett populärt och festligt inslag på kalaset är att ha ballonger i form av bokstäver. Skriv namnet på personen ni ska överraska eller på vad ni än firar. Det kommer att uppskattas!

Ballonger för lite när som helst Vi tycker inte att man behöver något särskilt tillfälle för att införskaffa ballonger. De förgyller tillvaron och därför borde världen bestå av fler. Hos Fyndiq hittar du lösningar i mängder av olika färger och utföranden. Vad sägs om lösningar som du kan göra ballongdjur av? Eller varför inte sådana med inbyggda LED-lampor som lyser upp festen? Besök vårt enorma utbud av ballonger och klicka hem de som passar för dig!

Ballonger för barnkalas

Står du inför utmaningen att anordna ett barnkalas? Då kan de flesta föräldrar känna igen pressen och stressen som du förmodligen känner över det. Massor av barn ska komma på besök. Tårta ska serveras. Lekar ska planeras. Dekorationer ska sättas upp, och bland dessa är valet av ballonger såklart helt centralt. Så, hur går du till väga?

Ett bra sätt att börja sitt arbete mot det perfekta barnkalaset är att besöka Fyndiq.se, så där har du gjort ett bra val redan. Vi har massvis med produkter som passar perfekt för barnkalas och detta gäller inte minst vårt stora utbud av ballonger. Vilka du tillslut väljer beror såklart på vad födelsedagsbarnet önskar sig. På Fyndiq har vi produkter som passar för precis alla smaker. Vi har ballonger som har formen bokstäver som lätt kan forma namnet på födelsedagsbarnet. Vi har sådana som, med rätt teknik och en smula tålamod, kan bli till ballongdjur av olika slag och olika färg. Vi har dessutom siffror som kan betona vilken ålder som personen fyller. Faktum är att dessa ballonger är precis lika vanliga under vuxnas födelsedagar.

Passar det sig med ballonger av varierande färg eller föredrar ditt barn att alla har favoritfärgen? Fråga vad hen önskar sig för sitt kalas och klicka hem rätt ballonger här på Fyndiq.se!

Festlekar med ballonger! De är inte bara fina att ha som dekoration, de är även himla bra att använda för att leka lekar! Till exempel när man ska försöka dansa med en ballong mellan sig och sin partner utan att tappa den, eller när man fyller en ballong med helium och andas in för att få en riktigt pipig röst! Eller varför inte den gamla klassikern, ballongen får inte nudda dansgolvet utan ska hela tiden vara i luften! Något som är bra både för dekoration och för lek måste man ju bara älska. Så se till att fynda riktigt billiga ballonger nu, och ha en kul fest!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.

Planerar du kalas eller fest? Då behöver du ballonger! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud i mängder av olika färger och utföranden. Vi erbjuder allt ifrån enfärgade ballonger i en uppsjö av olika färger och nyanser till säsongsanpassade sådana. Då det närmar sig Halloween är det såklart populärt att välja bland lösningarna med skräck- och spök-motiv. Under julhelgen dominerar rött och tomte-teman på våra ballonger. Sommarens efterfrågan gäller framförallt de med ljusare färger – Ja, ni förstår!

På Fyndiq har vi dessutom ballonger med diverse anpassade texter för olika event. Bland annat finns lösningar som lämpar sig för studentfiranden. Det finns också ballonger speciellt framtagna för den som vill uttrycka sin kärlek för någon, inte minst i form av hjärtformade sådana. Vi vill också nämna att vi naturligtvis erbjuder siffer-ballonger. Något som under de senaste åren har blivit i det närmaste obligatoriskt vid födelsedagar.

Sätt din unika prägel på festen. Genom att designa festen eller kalaset utefter en viss färgpalett kan du få mycket gratis. Detta gör ofta att helhetsintrycket av tillställningen ökar markant. Här kan ballonger vara en oerhört viktig komponent. Fråga vilken festfixare som helst!

Olika ballonger för olika tillfällen

På Fyndiq är vår bestämda uppfattning att man inte kan få nog av ballonger. Däremot finns det olika typer beroende på tillställning. Vissa gånger kan det handla om att man ska anordna en stor fest. Andra gånger vill man kanske bara njuta av ballongsällskap- och prydnad i vardagen. Oavsett i vilket syfte som du letar efter ballonger så kan vi garantera att vi har vad du letar efter.

Enfärgade

Den klassiska ballongsorten är förstås den helt enfärgade. Vi har mängder av lösningar, stora som små, i massvis med olika färger och nyanser. Föredrar födelsedagsbarnet grön, blå, röd, rosa, vit eller svart? Eller är kanske guld eller silver det mest passande för ditt evenemang? In och frossa i ballonger av varierande färg och form redan nu!

Helium

Av alla saker som kan underhålla barn så finns det vissa som verkligen består över tid. Heliumballongen är en sådan sak. Om du vill garantera att vinna över ett barns hjärta ska du inte bara köpa de ballonger som önskas. Du ska också köpa helium på tub så att de kan sväva fritt!

LED

Vissa ballonger har det där lilla extra. Varför inte införskaffa en lösning som har inbyggda LED-lampor som gör att de lyser upp mörkret? Det kommer att fungera som en riktig stämningshöjare på festen. Förutom att det hjälper folk att inte snubbla i mörkret då, förstås.

Siffror

Har du varit på en födelsedagsfest för någon mellan 15 och 30 år någon gång under de senaste fem åren? Då har du säkerligen sett den här typen av ballonger. Hos Fyndiq hittar du sifferballonger i alla siffror mellan 0 och 9 i mängder av utföranden. De finns i både guld och silver och i mängder av andra färger.

Stora

Letar du efter det lilla extra när det kommer till ballonger? Frukta icke! På Fyndiq hittar du jätteballonger. De är, precis som namnet antyder, väldigt stora och de kommer säkerligen dra uppmärksamheten till sig under din tillställning.

Små

”Less is more” brukar det heta. Ibland behövs inte de allra största lösningarna för att imponera på festdeltagarna. Vissa gånger kan det vara betydligt snyggare med fler små ballonger istället. Sådana hittar du i mängder av olika färger hos oss på Fyndiq.

Hjärta

Ibland vill man bara tala om för en person att man tycker om dem. För att göra detta är hjärtat symbolen som aldrig går ur tiden. Uttryck dina känslor med hjälp av en eller ett par ballonger som har formen av ett hjärta!