Kundservice

Fynda billiga ballonger till kalaset här!

29 580 Fynd

Letar du efter ballonger till kalas eller fest? Då behöver du inte leta längre för hos oss på Fyndiq hittar du ett brett urval av billiga ballonger i olika former, färger och storlekar. Välj bland tusentals ballonger i regnbågens alla färger och beställ hem dina favoriter!


Fynda billiga ballonger online

Det finns få saker som känns så mycket party som ballonger, serpentiner och partyhattar gör. Vi tycker faktiskt att ingen fest, oavsett hur gammal den eller det som ska firas är, är komplett utan ballonger. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga ballonger som du kan fynda bland, och oavsett om du är ute efter heliumballonger, stora ballonger eller ballonger med tryck så har du kommit helt rätt. Barnkalas eller 50-årsfest spelar ingen roll, utan ballong blir det inget kalas!

Födelsedagskalas, fest, dop, bröllop, kick-off – Ja, listan på olika tillställningar som ständigt anordnas kan göras lång. En gemensam nämnare för alla dessa tillställningar är att allting blir roligare om man har ballonger att förgylla tillvaron med.

Olika ballonger för olika tillfällen

På Fyndiq är vår bestämda uppfattning att man inte kan få nog av ballonger. Däremot finns det olika typer beroende på vad som ska firas. Vissa gånger kan det handla om att man ska anordna en stor fest. Andra gånger vill man kanske bara njuta av ballongsällskap- och prydnad i vardagen. Nedan berättar vi lite mer om vilka olika sorters ballonger vi erbjuder!

Siffror

Ett oerhört populärt inslag på många födelsedagar under senaste åren har varit sifferballongen. Hos Fyndiq hittar du ballonger från 0 och hela vägen upp till 9 så att födelsedagsbarnets nya ålder kan skådas av alla kalasgäster. Dessa finns i silver, guld och flera andra färger beroende på vad som föredras. Dessa funkar även perfekt för att fira in det nya året!

Bokstäver

Ett populärt och festligt inslag på kalaset är att ha ballonger i form av bokstäver. Skriv namnet på personen ni ska överraska eller på vad ni än firar. Det kommer att uppskattas!

Enfärgade

Den klassiska ballongsorten är förstås den helt enfärgade. Vi har mängder av lösningar, stora som små, i massvis med olika färger och nyanser. Föredrar födelsedagsbarnet grön, blå, röd, rosa, vit eller svart? Eller är kanske guld eller silver det mest passande för ditt evenemang? In och frossa i ballonger av varierande färg och form redan nu!

LED

Vissa ballonger har det där lilla extra. Varför inte införskaffa en lösning som har inbyggda LED-lampor som gör att de lyser upp mörkret? Det kommer att fungera som en riktig stämningshöjare på festen. Förutom att det hjälper folk att inte snubbla i mörkret då, förstås.

Ballonger i olika storlekar – stora som små

Vi erbjuder ballonger i alla möjliga storlekar – allt från jätteballonger, som precis som namnet antyder väldigt stora och mindre ballonger som är snygga att kombinera tillsammans. Alla i olika färger och med olika motiv för dig som vill festa till det lite extra!

Hjärtballonger

Ibland vill man bara tala om för en person att man tycker om dem. För att göra detta är hjärtat symbolen som aldrig går ur tiden. Uttryck dina känslor med hjälp av en eller ett par ballonger som har formen av ett hjärta!

Ballonger för barnkalas

Står du inför utmaningen att anordna ett barnkalas? Då kan de flesta föräldrar känna igen pressen och stressen som du förmodligen känner över det. Massor av barn ska komma på besök. Tårta ska serveras. Lekar ska planeras. Dekorationer ska sättas upp, och bland dessa är valet av ballonger såklart helt centralt. Så, hur går du till vägä

Ett bra sätt att börja sitt arbete mot det perfekta barnkalaset är att besöka Fyndiq.se, så där har du gjort ett bra val redan. Vi har massvis med produkter som passar perfekt för barnkalas och detta gäller inte minst vårt stora utbud av ballonger. Vilka du tillslut väljer beror såklart på vad födelsedagsbarnet önskar sig. På Fyndiq har vi produkter som passar för precis alla smaker. Vi har ballonger som har formen bokstäver som lätt kan forma namnet på födelsedagsbarnet. Vi har sådana som, med rätt teknik och en smula tålamod, kan bli till ballongdjur av olika slag och olika färg. Vi har dessutom siffror som kan betona vilken ålder som personen fyller. Faktum är att dessa ballonger är precis lika vanliga under vuxnas födelsedagar.

Festlekar med ballonger!

De är inte bara fina att ha som dekoration, de är även himla bra att använda för att leka lekar! Till exempel när man ska försöka dansa med en ballong mellan sig och sin partner utan att tappa den, eller när man fyller en ballong med helium och andas in för att få en riktigt pipig röst! Eller varför inte den gamla klassikern, ballongen får inte nudda dansgolvet utan ska hela tiden vara i luften! Något som är bra både för dekoration och för lek måste man ju bara älska.