Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

StartsidaBarnÄta
Bordsunderlägg

Fynda bordsunderlägg för barn billigt hos oss

132 Fynd

Skydda matbordet från barnens kladd med ett fint bordsunderlägg

Många av oss här på Fyndiq har småttingar hemma, så vi vet precis hur rörigt och kladdigt det kan bli vid middagsbordet ibland. Vi vet även hur man enkelt kan skydda bordet från svårborttagna fläckar, och det är genom att lägga ut bordsunderlägg — det är precis vad du hittar här i denna kategori hos oss: bordsunderlägg för barn. Vad sägs om en bordstablett med karaktärer från Frozen på, eller kanske ett underlägg med Disneys Bilar? Kolla igenom vårt breda utbud av bordsunderlägg för barn och hitta det som passar dina små!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler saker för att underlätta för barnen att ätä Hos oss finns även barntallrikar, skålar och bestick med mera att fynda loss bland. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Underlägg, bordstabletter och tallriksunderlägg i massor

Här finns alla möjliga sorters bordsunderlägg för barn att välja på. Perfekta att lägga under tallriken för att hindra matspill från att hamna på bordet. Dessutom kan en fin bordstablett även hjälpa matporslinet att stå still på sin plats. Välj och vraka bland underlägg formade som olika djur och bordsunderlägg anpassade för dricksglas — kolla igenom utbudet och hitta de underlägg som passar till ditt barn! Här finns underlägg från Pippi, Kalle Anka, Musse Pigg och Frozen samt många, många fler av barnens favoriter.