Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda änglavingar mm för barn billigt!

Fynda vackra vingar till barnens maskerad online! Få saker är så trevligt som att få klä upp sig – och klä ut sig. Kanske minns du själv hur det var, när du var ett litet barn som klädde upp dig för diverse saker, kanske när du skulle på kalas med maskeradtema? Numera är det vanligt med maskerad och barnen klär ut sig ofta, speciellt under halloween. En av de mest populära maskeradkostymerna är att klä ut sig till ängel. Vad behövs då? Vingar så klart! Billiga vingar för alla kostymer är också exakt det du hittar under denna kategori. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vill din pojke vara en vacker ängel i klänning? Låt han! Alla barn kan vara just det de önskar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fina barn som nyckelpigor eller fjärilar! Drömmen att flyga är nog stor hos många, och barn som har hög kreativitet kan lätt föreställa sig hur de lyfter från marken. Självklart blir effekten ännu lite större om barnet har vingar på sig. Köp bra och billiga vingar till barnets maskeradkostym hos oss på Fyndiq. Hen kan bli allt från en nyckelpiga till en fjäril, eller varför inte en påfågel? Vi har ett stort utbud, låga priser och bra leveransvillkor. Allt en kan önska, med andra ord.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.