Kundservice

Fynda badleksaker här

4 593 Fynd

Ute efter badleksaker? Upptäck vårat stora utbud av leksaker som flyter i vatten oavsett om lekstunden är i badkaret, på stranden eller i poolen. Gör det roligt för barnet att bada med flytande leksaksdjur, fiskespel eller varför inte en uppblåsbar badboll till stranden.


Roligt med badleksaker

Man brukar säga att det finns tre tillstånd materia kan befinna sig i: I fast form, i gasform eller i flytande form. Och enligt oss är flytande form nog den roligaste, i alla fall när det gäller diväteoxid. Eller vatten, som vi kallar det till vardags. Barn älskar att leka i vatten (och en hel del vuxna gör också det) och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av både billiga och roliga leksaker att använda i vatten! Så om du vill köpa badleksaker som ditt barn kan använda när det ska badas inomhus eller utomhus har du kommit helt rätt!

Tips för ett lyckat köp

Är den som ska bada ett stort fan av Hitta Nemö Varför inte köpa en badleksak i form av en clownfisk! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En söt liten gul badanka

Det är den mest klassiska badleksaken, och den kommer nog aldrig gå ur tiden. Givetvis syftar vi på den klassiska badankan, som gul och glad guppar omkring på vattenytan. Det är en badleksak som saknar motstycke, men om man inte känner att det är den man vill ha med sig när det ska lekas i plurret är det lugnt — vi har nämligen många andra leksaker online som även de trivs som fisken i vattnet. Fynda bland våra roliga badleksaker!