Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga badleksaker på nätet!

Disney Toy Story 3D Deluxe Swim Set Armpuffar, Simring mm
200 kr
319 kr

Disney Toy Story 3D Deluxe Swim Set Armpuffar, Simring mm

Roligt med vattenleksaker! Man brukar säga att det finns tre tillstånd materia kan befinna sig i: I fast form, i gasform eller i flytande form. Och enligt oss är flytande form nog den roligaste, i alla fall när det gäller diväteoxid. Eller vatten, som vi kallar det till vardags. Barn älskar att leka i vatten (och en hel del vuxna gör också det) och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av både billiga och roliga leksaker att använda i vatten! Så om du vill köpa badleksaker som ditt barn kan använda när det ska badas inomhus eller utomhus har du kommit helt rätt!

Tips för ett lyckat köp! Är den som ska bada ett stort fan av Hitta Nemo? Varför inte köpa en badleksak i form av en clownfisk! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En söt liten gul badanka! Det är den mest klassiska badleksaken, och den kommer nog aldrig gå ur tiden. Givetvis syftar vi på den klassiska badankan, som gul och glad guppar omkring på vattenytan. Det är en badleksak som saknar motstycke, men om man inte känner att det är den man vill ha med sig när det ska lekas i plurret är det lugnt — vi har nämligen många andra leksaker online som även de trivs som fisken i vattnet. Fynda bland våra roliga badleksaker!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.