Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig barnservis på nätet!

Allt för det lilla hemmet! Barn tycker om att leka, och leken är en form av förberedelse på vad som kommer senare i livet. Därför är det kanske inte så konstigt att en av de mest populära sakerna bland barn är att leka familj eller hushåll. Att ta sig an rollen som förälder eller vuxen är något som många barn gör, och för att stimulera dessa lekar kan man ge barnen leksaker som ger dem möjligheten att leka att de är vuxna. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga leksaker online för lilla hemmet — allt från barnservis till verktygslåda för barn!

Tips för ett lyckat köp! Köp en fin barnservis så kan du själv låna den och använda som espressokoppar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnporslin är kul! Hur många gånger slog du dig inte ned som liten vid ett litet bord med alla dina gosedjur och kanske några mänskliga vänner och hade en tebjudning? Med en fin lekservis kan du ha ett helt eget teparty där alla dina närmaste vänner, levande eller uppstoppade, är hedersgäster. Eller minns du hur du drog fram verktygslådan för att laga allt som kunde eller borde lagas? Det som är bra med lilla hemmet-leksaker är att du kan låta barnen utforska allt från fina tekoppar till hammare utan att behöva vara orolig för att sakerna eller barnen ska gå sönder.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.