Kundservice

Fynda billig barnservis på nätet

5 798 Fynd

Allt för det lilla hemmet

Barn tycker om att leka, och leken är en form av förberedelse på vad som kommer senare i livet. Därför är det kanske inte så konstigt att en av de mest populära sakerna bland barn är att leka familj eller hushåll. Att ta sig an rollen som förälder eller vuxen är något som många barn gör, och för att stimulera dessa lekar kan man ge barnen leksaker som ger dem möjligheten att leka att de är vuxna. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga leksaker online för lilla hemmet — allt från barnservis till verktygslåda för barn!

Tips för ett lyckat köp

Köp en fin barnservis så kan du själv låna den och använda som espressokoppar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnporslin är kul

Hur många gånger slog du dig inte ned som liten vid ett litet bord med alla dina gosedjur och kanske några mänskliga vänner och hade en tebjudning? Med en fin lekservis kan du ha ett helt eget teparty där alla dina närmaste vänner, levande eller uppstoppade, är hedersgäster. Eller minns du hur du drog fram verktygslådan för att laga allt som kunde eller borde lagas? Det som är bra med lilla hemmet-leksaker är att du kan låta barnen utforska allt från fina tekoppar till hammare utan att behöva vara orolig för att sakerna eller barnen ska gå sönder.