Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga reflexer och glimmisar här hos oss

Köp billiga reflexer och glimmisar för barn online - här hos oss på Fyndiq! Letar du efter en söt och billig barnreflex för att få ditt eller dina barn att synas extra bra i mörkret? Då har du hittat rätt! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av reflexer och glimmisar som går att fästa i jackor, overaller och på byxor för att hjälpa till med synligheten när mörkret fallit. I kategorin finner du glimmisar med spöket laban, med olika smileys i färger som neongult, orange och grönt. Du finner dessutom reflexer med Lilla Anna, nallebjörnar och hjärtan. För barnvagnen hittar du smart ledreflex. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vi har även andra säkerhetsprodukter som riktas mot just barn, men dessa hittar du i egna kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Reflex – för säkerhet i mörker! Det är en närmast gratis livförsäkring att använda reflex ute på gator och grusvägar, inte minst på höst och vinter när det blir skymning tidigt på eftermiddagen. Låt inte dina barn gå hem från skolan utan viktiga reflexer och glimmisar på sina vinterjackor. En liten reflex formad som en vinkande nallebjörn kan rädda liv eftersom det gör så att bilförare lättare ser att det faktiskt är en person som döljer sig i dunklet. Det gör att de kan sakta in sin hastighet i tid. Välkommen att shoppa barnreflexer redan idag.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.