Kundservice

Fynda billiga reflexer och glimmisar här hos oss

106 Fynd

Köp billiga reflexer och glimmisar för barn online - här hos oss på Fyndiq

Letar du efter en söt och billig barnreflex för att få ditt eller dina barn att synas extra bra i mörkret? Då har du hittat rätt! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av reflexer och glimmisar som går att fästa i jackor, overaller och på byxor för att hjälpa till med synligheten när mörkret fallit. I kategorin finner du glimmisar med spöket laban, med olika smileys i färger som neongult, orange och grönt. Du finner dessutom reflexer med Lilla Anna, nallebjörnar och hjärtan. För barnvagnen hittar du smart ledreflex. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Vi har även andra säkerhetsprodukter som riktas mot just barn, men dessa hittar du i egna kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Reflex — för säkerhet i mörker

Det är en närmast gratis livförsäkring att använda reflex ute på gator och grusvägar, inte minst på höst och vinter när det blir skymning tidigt på eftermiddagen. Låt inte dina barn gå hem från skolan utan viktiga reflexer och glimmisar på sina vinterjackor. En liten reflex formad som en vinkande nallebjörn kan rädda liv eftersom det gör så att bilförare lättare ser att det faktiskt är en person som döljer sig i dunklet. Det gör att de kan sakta in sin hastighet i tid. Välkommen att shoppa barnreflexer redan idag.