Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga spärrar & skydd online!

Fynda massvis av spärrar & skydd billigt online hos oss på Fyndiq! Nybliven förälder eller snart bli inom kort? Då är det hög tid att barnsäkra hemmet med spärrar och skydd för att undvika att ditt barn skadar sig — och billiga spärrar & skydd kan du fynda i massor online här hos på Fyndiq! Vad sägs om en smart skåp- och lådregel, eller kanske ett dörrstopp? Kika igenom vårt breda sortiment och välj ut de spärrar och skydd som du behöver — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Visst finns det fler sätt att skydda ditt barn på, och massvis av produkter för detta kan du hitta billigt här hos oss på Fyndiq — allt du behöver göra är att klicka dig till nästa kategori för att hitta fler prylar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnspärr, skåps- eller hörnskydd till soffbordet? Det finns massvis av spärrar och skydd att välja bland, så det är bara att tänka till vilken typ det är du kan behöva. När barnen lär sig krypa och gå är hörnskydd som eliminerar vassa kanter nästan ett måste — precis som barnlås för skåp kan är! Och i denna kategori hittar du allt från dörrstopp, dubbeldörrshasp och hörnskydd till andra smarta spärrar och skydd som passar när barnen är små!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.