Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda bad & dusch produkter för barn billigt här hos oss

Köp billiga bad & dusch produkter för barn online hos oss på Fyndiq! Det blir roligare att duscha och bada med roliga bad & dusch produkter för barn. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort sortiment med just detta! I kategorin ovan finner du badcape och badponcho till barn med Tingeling, Frost, Spider Man och många andra favoriter. Du finner även badkeps till baby, badrumspall med Mimmi Pigg, badbalja, badrock med Angry Birds, badhandukar för småbarn och barntandborstar för riktigt små tänder. Välkommen att shoppa online här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vill du filtrera fram bad & dusch produkter för barn från särskilda varumärken? Det gör du genom att klicka i önskat varumärke i vänsterkolumnen bredvid produkterna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bad & dusch produkter anpassade till småbarnsfamiljen. När ett barn är litet är det mycket i ett badrum som måste specialanpassas till dennes behov. Tandborsten måste vara väldigt liten, en badbalja att bada i är säkrare än i badkar, en liten handduk passar en liten kropp bättre än en stor handduk och så vidare. Här har vi samlat allt detta på ett och samma ställe, med produkter som blöjhink till badrockar med Minioner och Hello Kitty. Det finns även barnschampo, borste för bebis och badstol. Med fotpall för barn i två steg blir det enklare att nå upp till kranen när barnet ska tvätta sina händer eller borsta sina tänder. Skapa ett badrum även för de små med hjälp av bra barnanpassade bad & dusch produkter!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.